Over Bloemen Petersen

Op zoek naar een persoonlijk of zakelijk cadeau? Of iets leuks voor uzelf? Een bloemetje doet het altijd goed. In onze winkel kunt u voor elke gelegenheid terecht. Wij hebben een ruim aanbod bloemen. Achterin de winkel vindt u verschillende soorten planten. Bloemen Petersen koopt zelf in op de veiling. Dit waarborgt een altijd verse voorraad van snijbloemen en planten.
Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wij adviseren u graag!

Bloemen Petersen: Uw adres voor Fleur en interieur.

Producten/Diensten

Bij Bloemen Petersen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met bloemen.
Vers aangeleverde bloemen en planten en ervaren en deskundig personeel staan garant voor kwaliteit en orginaliteit tegen een gunstige prijs.
Naast de grote sortering aan verse bloemen en planten vindt u ook diverse cadeau artikelen zoals windlichten, vazen, potten en decoratieartikelen.
Stap gerust eens binnen aan de prinsengracht 6 te Meppel

Fleurop bloemist

Bloemen Petersen is aangesloten bij Fleurop. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt bezorgd in binnen en buitenland. Voor Meppel en omstreken hebben wij onze eigen bezorgservice. Ook voor een Fleurop kadobon of eigen Cadeaubon van Bloemen Petersen kunt u bij ons terecht voor een bedrag naar keuze.

Workshop

Elke maand organiseren wij een workshop die gegeven wordt door Herma Petersen en andere medewerksters. Daarnaast geven wij workshops op locatie voor bedrijven, vriendinnen-avonden of vrijgezellenfeesten. Maar ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. Ze gaan dan met een mooi bloemstuk en diploma naar huis. Wie wil dat nou niet? De kinderen vinden dat geweldig.
Dus voor een leuk en creatief uitje kunt u terecht bij Bloemen Petersen