Bloemen Petersen al 40 jaar dé bloemenspecialist van Meppel

 

Over Bloemen Petersen

Op zoek naar een persoonlijk of zakelijk cadeau? Of iets leuks voor uzelf? Een bloemetje doet het altijd goed. In onze winkel kunt u voor elke gelegenheid terecht. Wij hebben een ruim aanbod verse bloemen!

Op 3 februari 1983 opende de familie Petersen de deuren van de bloemenzaak aan de Prinsengracht. Nu 40 jaar later, op 3 februari 2023, vieren wij het 40-jarig jubileum van Bloemen Petersen. Wat ooit begonnen is met de verkoop van emmers vol bloemen voor de deur van onze winkel, is uitgegroeid tot dé bloemenspecialist van Meppel. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Fleurop bloemist

Bloemen Petersen is aangesloten bij Fleurop. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt bezorgd in binnen en buitenland. Voor Meppel en omstreken hebben wij onze eigen bezorgservice. Ook voor een Fleurop cadeaubon kunt u bij ons terecht voor een bedrag naar keuze.

 Al 40 jaar uw adres voor Fleur en interieur

Bij Bloemen Petersen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met bloemen. Achter het roer van het familiebedrijf staat eigenaar Herma Petersen. Samen met haar ervaren en deskundig team staat ze garant voor kwaliteit en originaliteit tegen een gunstige prijs.

Bloemen Petersen is gespecialiseerd in bloemdecoraties, bruids- en rouwarrangementen, aankleding van evenementen, abonnementen voor bedrijven en particulieren. Wilt u in uw bedrijf altijd een fleurig boeket hebben staan? Dan bent u bij bloemen Petersen aan het juiste adres. Wij regelen voor veel bedrijven en organisaties de bloemen!

Naast de grote sortering aan verse bloemen en planten vindt u ook diverse cadeau artikelen zoals windlichten, vazen, potten en decoratieartikelen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een cadeaubon die wij op een originele wijze voor u in inpakken.

Bloemen Petersen koopt zelf in op de veiling. Dit waarborgt een altijd verse voorraad van snijbloemen en planten. Wij zijn trots dat wij al 40 jaar een begrip in de regio mogen zijn. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wij adviseren u graag!

Workshops

Elke maand organiseren wij in de winkel een workshop. Daarnaast geven wij ook workshops op locatie voor bedrijven, vriendinnen-avonden of vrijgezellenfeesten. Voor een leuk en creatief uitje kunt u ook terecht bij Bloemen Petersen. Wij denken graag met u mee!